Friday, May 17, 2013

In progress

Dh lama rasanya x pegi tgk progress rumah so ptg Rabu aritu ktrg pn pegi la jenguk kejap tp aku dok dlm kete je sbb bwk Safiyya kan. Dh ptg kol 5 lbh cmtu rasa cm x elok lak bwk Safiyya g jenguk kawasan rumah. So husband je pegi sorg.

Husband ckp byk dh nk siap. Jalan masuk ke rumah pn tgh buat. Pagar dh naik, tingkap dh pasang, tiles pn dh terletak and toilet bowl pn dh ada. Husband excited bgtau jenama mangkuk tandas is Johnson suisse. haha. Aku x sure bila rumah tu akan siap sbnrnya. Maklomlah dlu main sign je sbb aku serahkan semua kt husband. But as per him, October dijangka siap InsyaAllah. Paling lambat pun maybe November.

Tp if siap thn ni pun ktrg takkan pindah thn ni gak. Byk benda nk kena buat nnt. Grill,plaster ceiling, kitchen cabinet, furnitures,lampu,kipas. Eh byk la. So ktrg decide nk slow2 lengkapkan rumah tu. Yg penting grill dlu for security. Lgpun duit nan hadonye cukup nk complete semua at the same time.




Our future crib. Can't wait!
Till then,xoxo!

7 comments:

  1. wahh..mesti tak sabar kan nak duduk..lawa rumah ;)

    ReplyDelete
  2. Cantik!! :)
    Selamat melengkapkan umah ye. :)

    ReplyDelete
  3. bestnya. besar rumah u ni sakan la u deco deco nanti huhu

    ReplyDelete