Monday, July 11, 2011

Review #7: Wedding Favors

Alhamdulillah ramai yg suka wedding favors masa majlis i. Memang dari mula nak bg yg simple, comel and of course boleh dimakan. I dapat nama vendor ni dari my sister. Rupenya kawan sekolah die yg buat bisnes tu. Maka i got a very good offer from her. Seriously sedap coklat akak ni. Oh akak tu pon ada blog. Refer here k, Arahchoc. Berbaloi.Siape penggemar choc confirm suka. :)



Tagging atas tu sbnrnya dpt free masa ordered kad kahwin. I tot kecik je TQ tag card ni skali besar. Tp sbb taknak membazir punya psl, tampal je la atas kotak choc tu. Favors for kids, my sister bagi lolliop,nips and tam tam. Byk gile lebih. i guess tak ramai yg dtg bwk anak2. :)


As for hubby's side, i letak dalam paperbag. I yg pilih bag ni sbb rasa comel. Ada 2 color putih and merah. Budget ikot tema gituww.hehe. Dalam tu i letak choc,cupcakes yg disponsored oleh bestie dan hiasan (piring kecil ala2 frame). Hiasan tu i beli kat Nilai 3. Sekeping rm1.90. Itu je best deal yg i dapat setelah penat 2,3 hari survey kat Nilai 3 tu.




Favors utk nikah pon ada gak for hubby's side. Sponsored by my parents. Memang nak bg something yg useful and boleh dimakan. Ada small mug and kuih bakar. Tak smpt amek gambar gak. Sbb kuih bakar tu dpt mlm before nikah day. Dah busy2 masa tuh.

Siapa yg dtg tp tak dpt doorgft ni harap maaf sgt. Maybe my sisters terlepas pandang or ada yg balik awal.Tiada majlis yg sempurna kan?  :)

Till then,xoxo!

-aai

3 comments:

  1. cntik la paper bag putih tu..:)

    ReplyDelete
  2. babe..bg aku email add ko.nk tny a few stuff mase wed ko.fb kena block kt ofis aku ni..susah.hee.=)

    ReplyDelete
  3. ok dah..aku bg kt komen entry ko yg psl AF tu..

    ReplyDelete