Tuesday, July 19, 2011

Beli Belah Ala Kadar

Boleh dikatakan agak berjimat gitu. Sebab beli online dan cari harga yg memang murah. Murah la bg aku sbb kat DP je dah berapa utk cardi and maxi. Maka mengikut budget,baik beli online dgn free shiping cost. heh.

So last 2 weeks which is Saturday aku buat order thru thepoplook.com. Hari Selasa barang sampai. Baru arini je rajin nk update kt blog :p
Ho yeah! Like! Cuma seperti tak cukup panjang maxi tu ngn aku. Maklom lah ketinggian model antarabangsa. *sila muntah*



Mari lihat. Pelik tak kombinasi cardi dan maxi? Ada lg option lain tp semua di bwh mmg dari poplook. :p


Makin byk lak maxi baru kat poplook ni. Cantik2 la tuh. $_$

Dan 2 hari lepas, berjaya beli 2 pair of shoes hasil belas ihsan suami. haha. Thanks suami! I akan pakai sampai putus lepas tu beli lain ok? *jgn percaya*


Jgn ditanya kenapa nampak besar kasut di atas kerana size kaki model mmg begini. hahaha

-aai

5 comments:

  1. ye lah aai...ko mmg model kan :p

    ReplyDelete
  2. Wah, shopping lagi... I loike! :D

    ReplyDelete
  3. Wani: haha..ye la kan.perasan lbh kann :p
    Ayu: alah xde la shopping beriye pon.just utk memenuhi keperluan.eh!haha

    ReplyDelete
  4. ni musti kes rasuah sbb nk raye..
    **ezoe pun rasuah aku sbb nk raye kat kg die...
    plz say NO to bribe during festive...muahahaha..=P

    ReplyDelete