Tuesday, April 16, 2013

Site visit @Paragidm Mall

Site visit sgt!haha. Org kg dtg KL cmni la. Semua tempat nk buat site visit. Dh alang2 ada kt KL ni marilah  melawat tmpt yg mmg jarang/x penah pergi. As usual lps maghrib baru gerak g Paradigm Mall. Plan nk dinner kat sana terus.
Smp sana tak ingt kol brp. Masa dlm kereta Safiyya tido tp sampai je bukak pintu kereta dia jaga. Mmg dia berjaga sepanjang kt mall smlm.

Dari jauh dh nmpk Sephora, laki aku suruh masuk. Dia dh tau bini dia ada aim.haha. 2,3 round jugak la dlm tu and lastly aku rembat bare minerals compact powder tak silap skali ngn brush, burts bee lipbalm and sephora body wash. Aku pk yg compact powder Makeup forever aku dh nk abes so aku beli je lah. Dulu penah beli kt Sephora Bukit Bintang and penah jd member without card tp skrg diorg dh ada card and diorg x dpt track id aku so register baru for free. Dpt welcome gift tp aku tak bukak lg.


Pastu Safiyya dh merengek and aku ajak laki aku g mkn dlu tp menyinggah pulak H&M. Ada yg aku suka tp xnk laki stress so beli baju Safiyya je. Lps tu ktrg dok pusing2 cari Plan B. Masa ktrg sampai tu kitchen nk tutup dh. Seb baik sempat order. Dh la memasing lapar. Aku order Asian-style softshell crab pasta kot nama dia and laki aku aglio olio. Sedap gak. Tp aglio olio aku prefer Mukha punya lg sedap.


Ingt lps mkn nk singgah Toys r us tp x sempat kedai sume dh nk tutup maka ktrg pn trus balik. Harini last day nk berjalan kt KL. Esok lps subuh grk g airport pick up ibu ayah adik and trus blk Rembau.

Till then, xoxo!~

4 comments:

  1. asal u g mkn je mst kitchen dh nk tutup eh..sbr jela..hehe

    lawa la outfit safiyya. colorful :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha yes!sbb pegi pn dh kol 8.kitchen tutup 930.haha naseb naseb.
      thanks.daddy die pn suka baju safiyya tu.ceria katenyer :p

      Delete
  2. kat perak ni takde H&M..best ekk baju2 kat situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best.n the best part harga dia x mahal. :)

      Delete