Tuesday, March 12, 2013

Happy 6-Mo Aryssa Safiyya!


My baby turning to 6 months old today. That's mean dia dh boleh makan. Yay! Plan aku lps her 6 months check-up tomorrow, bg dia tido dlu and i will prepare her puree then feed her during lunch time. Gitu. Ayah aku dok tanya bila nk bg Safiyya mkn. Mmg dok berzikir la. Seb baik aku kental.

Mlm td masa nk ajak tido, Safiyya dok golek kiri kanan, lps tu meniarap senyum2 ngn aku pastu siap menyembur air liur. Comel gila kot.haha. Pastu pagi ni for the first time ever dia tido sambil meniarap. Tak sedar la tu. Sbb dia x suka meniarap. Kalo meniarap mesti kejap je pastu dh terlentang blk.hehe. I am such a proud mother.

Hi Mommy!

Please mommy,no flash!

My sexay baby

Safiyya & atok

Happy 6 months old baby angel!Mommy loves u so much!
Till then, xoxo!

2 comments:

  1. yeay boleh makan dah..request mama makanan sedap2 tau..

    ReplyDelete