Saturday, October 12, 2013

Safiyya's photobook

Aku ada beli photobook voucher dekat Groupon at rm38. Dh lama aku beli tp xde masa nk buat. Ewah. Lps tu aritu teringat check expired date Dec.
So terus la gigih susun gambar sbb tgh x busy.

Cmne steps nk buat? Well nnt masa beli kt Groupon dia akan bgtau apa nk buat dulu. Senang je actually tp aku x suka nk leceh2. Aku just pilih box design dgn background. Takde tulis2. Yg buat lama is nk pilih gambar Safiyya since newborn. Byk gila. Lps tu gambar dia aku byk edit kt instagram. So aku masuk je skali.

Dh siap tu, check out n just byr delivery cost rm8. Aku submit hari Selasa, Jumaat dh dpt tp aku pickup sendiri kt Gdex Seremban sbb x sabar! Haha. If not dia nk hantar on Monday sbb Gdex xde servis ke Kg Senama. Ppffttt.

Hasil, puas hati wpon ada gmbr yg x sharp. Sbb aku mls nk cari lain. Haha. Ada 40 pages. Aku buat dari newborn smp the latest, birthday party n trip tu Aquaria. Lps tu photobook Malaysia bg lg 60% voucher for imagewrap photobook. Yay boleh guna lg pasni!
















Till then,xoxo!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. bestnya! gamba ayish byk soft copy je, tak cuci2 lagi...ayoooo

    ReplyDelete