Sunday, October 16, 2011

Real Steal





Korang dah tengok? Tengok la nnt tau. Bagi aku cerita ini best! Aku peminat Hugh Jackman. He's hot! Watak dia pada starting cerita mmg menyakitkan hati tp tidak mengecewakan. Ewah! Budget pengkritik professional kan..haha. And the kid, Dakota Goyo adalah sangat cute. Especially masa dancing part with the robot. Aku lak yg berdebar lebih masa si robot bernama Atom berlawan dgn killer robot, Zeus. Ok dah nnt aku bg spoiler lak. Korang tgk la nanti okay! Apa-apa pon tak rugi la aku belanja si suami tgk movie ni. Dah la couple seat. Mahal. Gigih aku pergi beli ticket sehari sebelom on the way balik dari kerja. Ok la tu je nak update. Sekian.

Bye!


-aai


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

  1. salam BBF :) rina baru nak tgok rabu ni huhu trlepas train :D

    ReplyDelete