Wednesday, May 25, 2011

Review #3 : Mini Pelamin Nikah

Oh yg ni pon i sangat suka! Simple je.. Actually, mini pelamin ni kat pelamin sanding. Background sume pelamin sanding tp i remove the big black sofa and replace with the bantal. Tak perlu la sampai 2 pelamin berlainan tempat kan. Theme color pon tak lari banyak. So dpt la jimatkan kos. :)

Mini Pelamin decorator adalah org yg sama dgn yg buat kan hantaran i. Yes, Shahira Nadia. Her name is still new in this business tp sbnrnya dia dah lama buat kerja2 gubahan ni as freelance. Luckily she is my good friends. Boleh la demand2 sket. hehehe..

Mini Pelamin

Fresh flowers in the vase
Frontstage Fresh flowers

Side view
I really love love love this mini pelamin. Seriously tak byk sgt pun kos yg dikeluarkan dan nasib baik gak sbb last minute came out with this idea. Hasil memuaskan!

Till then, xoxo~

-aai

9 comments:

  1. Cantiknye mini pelamin u...i DIY je nt.huhu..

    ReplyDelete
  2. Tenkiu lisa.. :)
    mesti cantik la u DIY nnt..dont worry k ;)

    ReplyDelete
  3. Simple, Nice, Flowery! Thumbs Up! :)

    ReplyDelete
  4. cantiknyeee..dd nt plamin nikah diy je..nak save bajet..hee..

    ReplyDelete