Monday, August 6, 2012

Hari mengemas

Smlm adalah hari mengemas bilik bersama suami. 1 bilik je la sbb ktrg kan still dok ngn family. Rumah sendiri tak siap lg.
Asek tangguh je nk buat dan akhirnya ktrg dpt gak adakan space nk ltk baby cradle nnt. Keluarkn apa yg patut dr bilik ni sbb nk letakkn wardrobe for baby gak. Mmg kena ada almari utk dia sbb almari kami dh x muat. Hehe. Bersungguh si suami memasang almari tu sbb xde guide book. Maklomlah beli kt tesco je. But we both happy in the end. Suami ckp puas hati dpt buat almari utk baby A. :)

Ktrg only managed to get this wardrobe in orange color as pink dah abes. Ok la tak kisah janji ada dan sesuai ngn budget.
Smlm gak dpt organize baju2 for baby A. 2 hari nk tunggu kering sbb skrg tgh x panaskan. Cuaca mendung je.
Ini hasil setelah masukkan brng2 baby A td.


Atas almari tu aku mmg dh plan nk ltk gmbr2 scan die dr early pregnancy. Lom siap abes lg frame tu sbb x buat 4d lg. Aritu buat tp x nmpk clear muka dia.
And now aku flat abes. Dada sakit n batuk2. Bilik aku ni byk gila habuk. Tp puas dan suka hati.
Btw, aku jugak berjaya siapkan hospital bag for baby A. Utk mummy ada lg few stuff xde. Ini bag2 kami, belah kanan for baby A and kiri tu utk mummy. Tu pon mcm x muat je nk ltk brng. Haha. Mungkin akan ada bag ke-3. *sigh*



Till then, xoxo!


- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

  1. wah dh siap beg hospital dia saya belum prepare lg padahal 2 minggu msk 7bulan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi.i pon dh 8 bulan br nk kemas hospital bag ni. Asek tangguh je

      Delete
  2. hai..ai floow u..hope foloow me back ya!

    ReplyDelete